+7(925)-521-09-02
+359(87)-611-66-71

Резултати

NewHomeBulgaria.com

Янко Павлов - BG - +359(87)-611-66-71
office@moyabg.eu
Площад "Тройката","Васил Левски" 16, 8000 Бургас Център, Бургас

Владимир Яковлев – RU - +7(925)-521-09-02
v.yakovlev@moyabg.eu
Москва, Россия
realestate

Специални обекти

Си сан Несебр

21 78 m2 - €39000
Недвижмость и аренда в Болгарии, Несебр. Комплекс Си Сан находится на расстоянии 1 км на юг от г. Несебр и ...

Рич Несебр квартира 53

11 63 m2 - €69322
Двухкомнатная квартира площадью 63,02 м2 в комплексе Рич, расположенном на первой линии, в спокойном живописном месте между курортным поселком Равда ...

Агенция МояБг – Предлага ексклузивни имоти на партньори инвеститори. Повече от 12 години присъствие на пазара на недвижими имоти . Придобитата опитност и най-вече принципната позиция от самото създаване на фирмата, на преден план да бъде поставен клиента, а не непременно осъществяването на сделката, ни спечели име и преимущество на пазара на недвижими имоти. Спечели ни уважението и признателността на нашите клиенти. Непрекъснатото следене още в процеса на строителството за качествена ни материали и качествено строителство е базата информация, която ни позволява да подпомагаме клиента в неговия избор.

Повече от 1000 клиента , някои от тях доведени или упътени от вече закупили чрез нас имоти е най-добрата за нас оценка и награда за нашата работа. Дейност без нито една рекламация.

Успешно работим в градовете: София, Бургас, Свети Влас, Созопол, Банско, село Равда, К.к. Слънчев Бряг.
Нашата цел е не да имаме много обекти а да предлагаме най-добрата услуга.

Обектите представени в нашият каталог са не само с проверено качество на строителството, но и с гаранция за това, че ще бъдат завършени в срок.

Подпомагаме клиента с пълното съпровождане по сделката с наш брокер и наш юрист.

Като естествено проявление на благодарността на нашите клиенти приехме и техния съвет да разширим услугите на фирмата и в областта на вътрешния дизайн и мебелиране на както вече закупени жилища така и излизането ни на пазара и в този вид услуга.

Свържете се с нас, направете разговор с нашите специалисти и сами ще придобиете представа за нас и начина ни на работа. При нас можете да договаряте цена, да правите проекти. Както можем да ви предложим луксозни апартаменти на висока цена, така и можем да намерим за вас и по-нисък клас, подходящо жилище за вашият бюджет – желаното жилище на оптимална цена. Опознайте ни и ще се уверите, че с нас сте направили правилният избор.

Контакты

Все поля обязательны для заполнения