blog-01

Недвижими имоти на морето, Скарабей 13 Сарафово Бургас

Локация:
Жилищна сграда „СКАРАБЕЙ 13“ ще бъде разположена в прекрасен, тих, спокоен и в същото време изключително комуникативен за постоянно живеене район в кв.Сарафово. В близост се намират детска градина, училище, център на кв.Сарафово, плаж, хранителни магазини и други, куриерски фирми, ресторанти, аптеки и други. В същото време сградата ще се намира в затворена улица, което гарантира спокойствието на живущите в нея.

 Отстояние от някои основни обекти:

-  Широка плажна ивица – 400 м.

-  Магазини – 30 м.

 -    Училище – 350 м.

 -    Парк с детска площадка – 150 м.
Описание на проекта:

Технически параметри на жилищна сграда „СКАРАБЕЙ – 13”
- Парцел –  880 кв.м.
- Жилищна сграда – 5 етажа
- Разгъната застроена площ на сградата – 1813,67 кв.м.
- Общо - 28 апартамента – двустайни и тристайни с квадратура от 48,45 кв.м. до 94,48 кв.м.
- Асансьор
-  На първи етаж – входно пространство, асансьор, шест двустайни апартамента, шест складови помещения и едно общо помещение; - На втори, трети и четвърти етажи – четири двустайни, два тристайни апартамента асансьор и две складови помещения;
-    На пети етаж – два двустайни апартамента, два тристайни апартамента, асансьор и две складови помещения.

 ** С възможност за препроектиране по време на строителството- според индивидуалните нужди и предпочитания на клиента.

Строителство:
Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ производител. Осигурени топло-, хидро- и шумо- изолации. Вътрешна варо- циментова  мазилка. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с модерна архитектура. Качествена дограма с немски петкамерен профил. Високо-енергийни и ниско-емисионни стъкла. Дизайнерски безшумен асансьор. Красиви, здрави и сигурни външни врати с метални панти. Представителни общи части в лесен за поддържане цвят и високо качествени настилки по стълбища и коридори. Материали, осигуряващи лесна поддръжка, устойчивост и чувство за уют в дома.

 

Brands & Partners